Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Свято-конкурс «Найчарівніша, найпривабливіша та найкмітливіша…»

SAM 74002 червня 2015 року вперше у дитячо-юнацькому клубі «Оріон» відбувся конкурс для дівчат «Найчарівніша, найпривабливіша та найкмітливіша…», який підготували та провели педагог-організатор Олена Гулька та актив клубу.

Учасницями конкурсних випробовувань були  вісім дівчаток, які змагалися у   конкурсах: «Інтелектуальний», «Маленька помічниця», де вправно показали свої вміння пришивати гудзики, у конкурсі «Господарочка», використовуючи свої вміння та фантазію, готували смачні канапки.

Цікавим та напевно найоригінальнішим виявився конкурс під назвою «Модельєр». Тут юні панянки продемонстрували сукні виготовлені своїми руками із матеріалів вторинного використання. Веселі ігри та вікторини проводили із уболівальниками ведучі  свята-конкурсу Тетяна Грабар та Марта Світик.

Оцінювали творчі, інтелектуальні, кулінарні та артистичні здібності конкурсанток журі у складі: голова журі – Леся Зваричук, директор міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання; члени журі – Ольга Пицко, педагог-організатор з клубу «Гарт» та актив клубу Болюх Руслана і Болюх Андрій.

Фотогалерея